Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Sponsor worden?

Bent u geïnteresseerd in het steunen van de Stichting Nederlandse Wiskunde Olympiade? Lees er alles over in deze folder. En doe vrijblijvend een keer meer met de Wiskunde Olympiade voor Bedrijven, een jaarlijkse wedstrijd voor onze sponsors. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de directie.

Partners

Technische Universiteit Eindhoven, faculteit Wiskunde & Informatica Technische Universiteit Eindhoven, faculteit Wiskunde & Informatica
 
UL

Universiteit Leiden

 
Transtrend

Transtrend BV

Transtrend beheert vermogens van grote professionele opdrachtgevers zoals banken en pensioenfondsen. Het rekenwerk wordt gedaan door computers; het achterliggende creatieve denkwerk door vindingrijke beta's, overwegend wis- en natuurkundigen.

 
ORTEC

ORTEC

ORTEC is een onafhankelijke en toonaangevende organisatie op het gebied van consultancy en ontwikkeling van geavanceerde systemen voor resource-planning en -optimalisatie. Hierbij speelt wiskunde een doorslaggevende rol.

 
Rabobank

Rabobank

 
Optiver

Optiver

Optiver is een handelsonderneming voor eigen rekening en een toonaangevende wereldwijde marktmaker. Door liquiditeit te injecteren, nauwkeurige prijzen te bieden en de transparantie te vergroten, fungeren we als een stabiliserende aanwezigheid, ongeacht de marktomstandigheden. Onze missie om de markten voortdurend te verbeteren is alleen mogelijk met 's werelds beste en slimste talent in wiskunde.

 

Sponsors en subsidiegevers

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 
Outreach Beta Outreach Beta
 
ABN AMRO

ABN AMRO

ABN AMRO is committed to provide financial services to our customers that help them to realize their dreams. Mathematics and data science play a key and increasing rol in e.g. risk modelling, process optimalization and marketing.

 
Centraal Bureau voor de Statistiek

Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft als taak het publiceren van betrouwbare en samenhangende informatie, die inspeelt op de behoefte van de samenleving.

 
Noordhoff Uitgevers

Noordhoff

Noordhoff is de marktleider én partner in het ontwikkelen van succesvolle, hoogwaardige en innovatieve leermiddelen. Docenten kunnen vertrouwen op beproefde, moderne leermiddelen die hun waarde keer op keer in de praktijk bewijzen. Dat bereikt Noordhoff door intensief samen te werken met docenten en hen te betrekken bij de ontwikkeling van nieuw en up-to-date lesmateriaal dat volop gebruikmaakt van de nieuwste digitale mogelijkheden.

 

Met dank aan

CITO - Centraal Instutuut Toetsontwikkeling Cito, Instituut voor Toetsontwikkeling
 
CrossmarX BV CrossmarX BV
 
Eljakim Information Technology Eljakim Information Technology
 
Freudenthal Institute Freudenthal Institute
 
Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren
 
Pythagoras Pythagoras
 
Landgoed De Rosep Landgoed De Rosep
 
Sioux Technologies B.V. Sioux Technologies B.V.
 
Texas Instruments

Texas Instruments

 
Wetenschap in Beeld Wetenschap in Beeld

 

logo

De Nederlandse Wiskunde Olympiade is een jaarlijkse wiskundewedstrijd voor leerlingen van havo en vwo. Alle leerlingen van klas 1 t/m 5 met belangstelling voor wiskunde kunnen meedoen aan de eerste ronde. Deze wordt altijd in januari gehouden op alle deelnemende scholen. De speelse maar uitdagende opgaven testen je creativiteit en wiskundig inzicht.

English information English Information

word Vriend

Agenda

bekendmaking winnaars
14 oktober 2022

prijsuitreiking
11 november 2022

1e ronde
16-27 januari 2023

2e ronde
10 maart 2023

finale
15 september 2023

Uitgebreidere agenda

Partners

TU/e

 

 

 
UL

 

ORTEC

Rabobank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optiver