Sponsor worden?

Bent u geïnteresseerd in het steunen van de Stichting Nederlandse Wiskunde Olympiade? Lees er alles over in deze folder. En doe vrijblijvend een keer meer met de Wiskunde Olympiade voor Bedrijven, een jaarlijkse wedstrijd voor onze sponsors. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de directie.

Partners

Technische Universiteit Eindhoven, faculteit Wiskunde & Informatica Technische Universiteit Eindhoven, faculteit Wiskunde & Informatica
 
UL

Universiteit Leiden

 
Transtrend

Transtrend BV

Transtrend beheert vermogens van grote professionele opdrachtgevers zoals banken en pensioenfondsen. Het rekenwerk wordt gedaan door computers; het achterliggende creatieve denkwerk door vindingrijke beta's, overwegend wis- en natuurkundigen.

 
ORTEC

ORTEC

ORTEC is een onafhankelijke en toonaangevende organisatie op het gebied van consultancy en ontwikkeling van geavanceerde systemen voor resource-planning en -optimalisatie. Hierbij speelt wiskunde een doorslaggevende rol.

 
Rabobank

Rabobank

 

Sponsors en subsidiegevers

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 
ABN AMRO

ABN AMRO

ABN AMRO is committed to provide financial services to our customers that help them to realize their dreams. Mathematics and data science play a key and increasing rol in e.g. risk modelling, process optimalization and marketing.

 
ASML ASML
 
Centraal Bureau voor de Statistiek

Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft als taak het publiceren van betrouwbare en samenhangende informatie, die inspeelt op de behoefte van de samenleving.

 
Stichting Compositio Mathematica

Stichting Compositio Mathematica

Compositio Mathematica is het wiskundetijdschrift dat de vooraanstaande Nederlandse wiskundige L.E.J. Brouwer in 1935 heeft opgericht, en dat nog steeds topklasse wiskunde publiceert.

 
De Nederlandsche Bank (DNB) De Nederlandsche Bank (DNB)
 
HP

HP

Van HP komt de nieuwe HP Prime grafische rekenmachine. De meest moderne en snelste rekenmachine voor het VO. Met een touchscreen en apps biedt de HP Prime een herkenbare en intuïtieve bediening voor de moderne leerling.

 
Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers is de marktleider én partner in het ontwikkelen van succesvolle, hoogwaardige en innovatieve leermiddelen. Docenten kunnen vertrouwen op beproefde, moderne leermiddelen die hun waarde keer op keer in de praktijk bewijzen. Dat bereikt Noordhoff Uitgevers door intensief samen te werken met docenten en hen te betrekken bij de ontwikkeling van nieuw en up-to-date lesmateriaal dat volop gebruikmaakt van de nieuwste digitale mogelijkheden.

 

Met dank aan

CITO - Centraal Instutuut Toetsontwikkeling Cito, Instituut voor Toetsontwikkeling
 
CrossmarX BV CrossmarX BV
 
Eljakim Information Technology Eljakim Information Technology
 
Freudenthal Institute Freudenthal Institute
 
Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren
 
Pythagoras Pythagoras
 
Landgoed De Rosep Landgoed De Rosep
 
Spinoza Fund Aad van der Vaart Spinoza Fund Aad van der Vaart
 
Texas Instruments

Texas Instruments

 
Wetenschap in Beeld Wetenschap in Beeld